Boksignering: "Hariton Pushwagner. Biografien"


 

Pushwagner er en av vår tids viktigste maler innen pop art. Deler av livet bodde han på gaten og slet med rus- og alkoholproblemer, men klarte å komme tilbake til kunstnerlivet ved flere anledninger. Hans største verk, billedboken Soft City sørget for at Pushwagner fikk sitt store gjennombrudd både i Norge og internasjonalt i 2008. Han døde i april 2018, 77 år gammel.

Biografien om Hariton Pushwagner (Terje Brofos) ble utgitt tidligere i år, og har høstet strålende kritikker. Dette er den første fullstendige biografien om kunstneren, og han har selv bidratt med mye hittil ukjent materiale, i følge forlaget Kagge.

Tirsdag 04.12.2018 får vi besøk av forfatteren av biografien som vil si noen ord om boken. Boken kan kjøpes på stedet, og forfatteren signerer.

Bokbaren inviterer til boksignering

Dato: 04.12.2018
Tid: kl. 18.00
Sted: Inkognito scene (Bygdøy Allé 3)

Arrangementet er åpent for alle.


Petter Mejlænder (født 1952) er en norsk forfatter, oversetter og journalist. Han debuterte som forfatter med sin egen bok Ut – et mytisk livsløp i 1976, og har oversatt bøker fra tysk til norsk av Wilhelm Reich og Hermann Hesse. Mejlænder har også vært litteratur- og teaterkritiker.

 
Kim S