Slipp latteren løs

 

Endelig er det duket for vår første standup-kveld, og vi får selebert besøk. I samarbeid med Reis Deg Komikerklubb har vi planer om å gi deg mange latterkuler i tiden fremover, og markerer dette med en pangavslutning på året.  

Disse komikerne kommer

Bygdøy Alle 3_standup_Dag Sørås.jpg

Dag Sørås

Stand-up komiker, skribent og radiovert fra Narvik. Han har vunnet flere prestisjetunge priser, blant annet for Årets stand-up komikerunder Komiprisen 2016, og var en fast del av TVNorges store satsing «Mandagsklubben». Nå er han aktuell med soloshowet «Emokrati» og NRK-programmet «Latterlig smart», i tillegg til de ukentlige podcastene «Debrief med Dag» og «Dialogisk». 

Bygdøy alle 3_Standup_Jonis Josef.jpg

Jonis Josef

Komiker, serieskaper, tekstforfatter og programleder. Karrieren hans skjøt fart få måneder etter at han startet med standup. Han har vært med i flere TV-programmer, som Latter Live, HumorLab og Unge Lovende, i tillegg til den ukentlige podcasten «Terningkast tre». I 2017 ble Jonis nominert til Årets gjennombruddpå Komiprisen, og i 2018 ble han nominert til den prestisjetunge Stå-Opp Prisen. 

Bygdøy Alle 3_standup_Cecile Moroni.jpg

Cécile Moroni

Cécile er en fransk komiker som har bosatt seg i Norge og leverer morsomme perspektiver om det norske samfunnet sett utenfra – uten å ty til kjente floskler. 

Bygdøy Alle 3_standup_Joachim Skage.jpg

Joachim Skage

Rutinert standupkomiker med over 900 opptredener bak seg, og en sentral skikkelse i det norske standupmiljøet. Han ble årets Skjemtegauk i 2012 og var nominert til STÅ OPP-PRISEN for 2016. Med Joachim på scenen er du garantert opptil flere latterkuler. 

Velkommen til standup på Bygdøy Allé 3

Dato: 19.12.2018
Tid: kl. 20.00
Sted: Inkognito scene (Bygdøy Allé 3)
Aldersgrense: 20 år

 
Kim S