Velkommen til Bygdøy Allé 3

 

Vi har gjennomført vår aller første helg, og vi er overveldet over oppmerksomheten vi har fått – både på dagtid og kveldstid.

Vårt konsept 

Et stort hjem skal kunne tilby et stort utvalg av opplevelser. Gjennom hele dagen har du mulighet til å oppleve Bygdøy Allé 3 gjennom en tredelt visjon;

DAG | KVELD | NATT. 

Fra klokken 11 kan du nyte en kopp ferskbrygget kaffe i barområdet. For deg som drikker te, har vi et utvalg av klassiske og moderne typer fra A.C. Perchs Thehandel. Blant matopplevelsene på dagtid vil du finne kjente konsepter som Afternoon Tea og brunsj.

Kvalitet og gode råvarer

Kjøkkenet, med Andreas Eliassen i spissen, har en visjon om å servere godt håndverk gjennom hele dagen, og vår lunsj skal gi deg en god start på dagen. På kveldstid vil restauranten geleide deg gjennom spennende smaksopplevelser. Kjøkkenet lager internasjonal mat med en nordisk twist, og har fokus på kvalitet og gode råvarer. Fra menyen kan du bestille en hovedrett, eller du kan kombinere din egen 2- eller 3-retters meny. I tillegg vil kjøkkensjefen sette sammen husets egen 3-retters og 5-retters meny, som vil variere etter hvilke råvarer vi har tilgjengelig. Ta en titt på menyen.

Afternoon Tea serveres i vår tea lounge som vi kaller Collett. Dette er et stille avlukke som egner seg fint til lunsjer med gode venner.

Afternoon Tea serveres i vår tea lounge som vi kaller Collett. Dette er et stille avlukke som egner seg fint til lunsjer med gode venner.

Kulturelle arrangement

Etter et godt måltid i restauranten, vil du kunne oppleve ulike aktiviteter og kulturarrangement i underetasjen på scenen Inkognito.

Etter et kulturelt innslag i underetasjen, kan du returnere til baren når kvelden går over til natt og bestille fra vår cocktailmeny. På menyen finner du et utvalg av klassiske cocktails med husets egen vri, samt våre signaturdrinker. Disse kan du blant annet nyte i vinterhagen vår i annen etasje eller ute på takterrassen under en varmelampe.

Start, fortsett eller avslutt dagen hos oss. Alle veier fører til Bygdøy Allé 3 – hvilken vei velger du? 

 
Kim S