COLLETT

Maks 16 personer

Vi har valgt å kalle rommet Collett som en hyllest til forfatteren Camilla Collett, som var en lidenskapelig kvinnesaksforkjemper og et viktig forbilde for kvinner helt frem til i dag. Hun ga ut en rekke romaner, artikler og essay i løpet av sin karriere, og mest kjent er romanen «Amtmandens Døtre». Et av hovedtemaene i disse tekstene er kvinnens begrensede stilling i historien, litteraturen og i samfunnet forøvrig – et tema som også dukker opp i debatter og litteraturkvelder på huset.

Denne delen av lokalet har et tydelig feminint preg, og er innredet i en klassisk 1920-talls stil. Det er også et av de roligere områdene på Bygdøy Allé 3. Gulvteppet demper lyden, og her kan man sitte i en rolig og harmonisk setting.

Her har vi forsøkt å gjenskape hagefølelsen ved å fylle rommet med fugler og hengeplanter, samt et langbord med plass til 16 personer.

Chambre Séparée

Collett kan reserveres som et chambre séparée for inntil 16 personer. Det er mulig å reservere Collett til et selskap – enten privat eller i firmasammenheng, jobblunsj, møter eller lignende. Kontakt oss for mer informasjon.

 
 
 
Bygdøy_Alle_3_selskap_collett_tealounge.jpg
Bygdøy_allé_3_afternoon_tea_collett_selskapslokaler
Bygdøy_Alle_3_selskap_collett.jpg
Bygdøy_allé_3_afternoon_tea_close-up