FORRETTER


ØSTERS

Med mignonette eller champagne-skum
Bløtdyr, sulfitt

Fine de claire 45,- per stykk
Tsarskaya 65,- per stykk

MARINERT KVEITE 165,-
Vintereple, dill gremolata, pepperrot
Fisk, sennep, hasselnøtter, sulfitt

GULROT & GEITOST 145,-
Tindved, nøtter, brunet smør
Melk, valnøtter, sulfitt

SPEKEMAT
Coppa di parma (80g) 85,-
Spianata Romana (80g) 80,-
Parmaskinke (80g) 110,-
Sulfitt

HJERTESALAT & LØYROM 175,-
Dillmajones, stikkelsbær, rugbrød
Fisk, sennep, egg, gluten rug, sulfitt

GRATINERTE SJØKREPS 235,-
Estragonolje, sotet hvitløk
Skalldyr, melk, gluten hvete

GRESSKARSUPPE 145,-
Andeconfit, potetchips, estragon
Melk, sulfitt, gluten hvete, gluten bygg

 

HOVEDRETTER


HUSETS 3-RETTERS
490,-

Vinmeny:
490,-

Bestilles av hele bordet.

 

SAVOYKÅL & SORT TRØFFEL 270,-
Hollandaise, 60 mnd lagret parmesan, mandler
Melk, egg, mandler, sulfitt

PIGGVAR 310,-
Chorizo-skum, rødbeter, purreløk-aske
Fisk, kjøtt, sulfitt, melk

KVEITE & BLÅSKJELL 295,-
Blåskjellskum, eple, skorsonnerot
Melk, fisk, bløtdyr, sulfitt

TAGLIATELLE & OKSEHALE 275,-
Comté, persille, sopp
Melk, sulfitt, gluten

ENTRECÔTE & JORDSKOKK 340,-
Beinmarg og persille espuma, karamellisert løk
Melk, egg, sennep

+ Sort trøffel 5g 115,-

CONFITERT ANDELÅR 295,-
Ristet foie gras, gresskarpuré, steinsopp
Melk, gluten hvete, egg, sulfitt

Bygdøy_Alle_3_middag_dekket_bord.jpg
Bygdøy_Alle_3_middag_dessert.jpg