INKOGNITO

Inkognito betyr «ukjent» «bortgjemt» eller «under cover». Begrepet brukes ofte i dag i forbindelse med internett. Når man surfer inkognito betyr det at man ikke kan spore eller finne historikken på sider man har vært inne på.

Den lille baren i underetasjen vår er innredet etter inspirasjon av festene fra forbudstiden, og har en tilknyttet scene som brukes til underholdning og ulike aktiviteter, for eksempel konserter, litteraturkvelder, standup og debatter.

Konferanselokale og selskapslokale

Vi tilbyr møterom og konferanselokale som kan leies til frokostmøter, minimesser, styremøter, lunsjmøter og heldagskonferanser.

Inkognito kan også reserveres til private selskaper eller jobbfester. Vi tilbyr ulike selskapsmenyer og selskapspakker som er tilpasset ditt arrangement. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Skreddersydde løsninger

Vi vet at hvert arrangement er forskjellig, og at alle har ulike behov. Derfor skreddersyr vi opplegget etter deres ønsker og behov. Vi har ulike konferansepakker og selskapspakker som kan bestilles, men kan også tilby andre løsninger på forespørsel. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 
 
inkognito-bar-frogner-bygdoy-alle-3.jpg