KONFERANSELOKALE

Trenger du et eget rom for lunsjmøtet? Eller ønsker du å sjekke muligheten for å arrangere konferanse eller workshop i våre lokaler? Vi ønsker å tilby våre lokaler til alle som ønsker et sted med en lun og varm atmosfære. De ulike rommene er innredet med en gjennomført stil, og vi har hentet inspirasjon fra ulike elementer i hvert rom. Dermed får du et unikt sted til arrangementet som skaper en avslappet stemning og bidrar til å øke kreativiteten. Ved å leie våre lokaler får du blant annet:

  • Kaffe, te og isvann gjennom hele dagen.

  • Ulike lunsjmenyer å velge mellom.

  • Gratis wifi og bra mobildekning på hele huset.

  • Muligheten til å avslutte dagen med en bedre middag.

Hos oss har du mulighet til å arrangere halv- og heldagskonferanser, messer, workshop og seminarer. Vi har maks kapasitet på 60 personer i kinooppsett, og det er tilgang til både storskjerm og talerstol som kan brukes til presentasjoner og foredrag. Vil du vite mer? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Skreddersydd opplegg

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset ditt arrangement. Våre prosjektledere har lang erfaring og bistår deg med hele prosessen fra A til Å. Vi tilbyr ulike konferansepakker, men kan også lage et tilpasset opplegg etter deres behov og ønsker. Kontakt oss for mer informasjon, eller hvis du vil ta en titt på lokalene.

Bygdoy_allé_3_konferanselokale_oslo.jpg