VÅRT KONSEPT


Velkommen inn i vår lille stue. Bygdøy Allé 3 er et allsidig hus som dyrker de nære relasjoner ved å kombinere mat med opplevelser under samme tak.

 
 

Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_dekket_afternoon_tea copy.jpg

Et levende hus

 

Vi hadde lenge en drøm om å tilføre et unikt konsept til Frogners yrende gateliv, og da vi overtok lokalene i Bygdøy Allé visste vi med én gang at vi hadde funnet det perfekte stedet for å få drømmen til å gå i oppfyllelse. Vårt hovedmål er å skape en møteplass for bydelen ved å tilby et oppholdssted med god mat og drikke i fokus. 

Vi ønsker at huset skal være fullt av stemningsglade mennesker. Sammen skaper vi gode opplevelser – både kulinariske og kulturelle. Bygdøy Allé 3 skal være et møtested for alle som vil ha en matbit; alle som vil møte vennegjengen over et glass og alle som vil oppleve underholdning fra scenen. 

Lørdager åpner vi kl. 12.00 og tilbyr en deilig lørdagsbrunsj og Afternoon Tea med noko attåt. Stikk innom for en brunsj når du er på shopping, eller tilbring hele dagen i våre komfortable stoler hvis du trenger et avbrekk fra lørdagsmaset. Vi står klare til å ta deg imot hele dagen. 

Ønsker du å reservere våre lokaler til ditt event? Vi tilbyr full pakke og skreddersydde løsninger. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 
Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_dekket_bord3.jpg
Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_bord_hovedrom.jpg
Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_sittegruppe.jpg
 
 

Et sted å være

Kvelden på Bygdøy Allé 3 byr på flere elementer for å legge til rette for en fantastisk kveld med venner eller kolleger: godt selskap, behagelig atmosfære og ikke minst god mat og drikke.

I baren byr vi på klassiske cocktails og våre egne signaturdrinker. Her starter gjerne kvelden med en forfriskende aperitiff før man setter seg til bords i restauranten og sonderer mat- og vinmenyen. Du er alltid velkommen til oss – uansett om du skal ha en rask matbit, eller om du vil nyte en 5-retter i godt selskap. 

Helhetlig tanke

Kjøkkenet består av et dyktig kokketeam med mange års erfaring, som lager internasjonale matretter med en egen nordisk vri. Med oss på laget har vi flere sommelierer som sørger for at maten pares med den beste vinen, og vi har en egen pastry-kokk med særskilt ansvar for våre søte retter.

Etter maten fortsetter kvelden i en av våre barer; terrassebaren i 2. etasje, cocktailbaren i 1. etasje eller scenen Inkognito i underetasjen. Du er også velkommen til å bli sittende i restaurantens vinbar hvis du ønsker det. På sommertid er terrassen i 2. etasje åpen for å nyte svale sommerkvelder og det yrende utelivet rundt Solli Plass.

 
afternoon-tea-6.jpg
torsk-terrasse-3.jpg
skalldyrsplateau-restaurant.jpg
 

De sene nattetimene

Når kvelden nærmer seg slutten, gir vi deg anledning til å fortsette selskapet i en av våre fire barer fordelt på tre etasjer. Her tilbyr vi et godt utvalg av vin, øl og cocktails som kan nytes til kveldens underholdning.

Vår visjon med Bygdøy Allé 3 er å tilføre Frogner et helhetlig konsept som strekker seg over 3 etasjer. Selv etter midnatt er hele huset åpent flere dager i uken – fra sceneni underetasjen til vinterhagen og terrassen i annen etasje. På hele huset har vi 175 sitteplasser, og du kan ta del i konserter, filmkvelder, bokarrangement og annen underholdning på Inkognito scene.