Et levende hus

 

Vi overtok de ærverdige lokalene etter Oslos kanskje mest kjente gourmetrestaurant Bagatelle og Lille B, og gikk i gang med stor iver og ærbødighet for å forme et helt nytt konsept. Resultatet ble en restaurant, bar, lounge, scene og terrasse fordelt på tre etasjer.

Flere barer, mat, drinker, restaurant, musikkopplevelser og takterrasse: Alt dette får du på én og samme adresse! Vi ønsker å tilby en unik og attraktiv møteplass for Frogners – og Oslos – beboere hvor man kan nyte en bedre middag i en avslappet og varm atmosfære. Det er lagt ned mye arbeid og kjærlighet for å skape konseptet som bærer navnet Bygdøy Allé 3, og gjøre det til et helt spesielt sted og ditt førstevalg for alle anledninger. 

Lørdager åpner vi kl. 12.00 og tilbyr en deilig lørdagsbrunsj og Afternoon Tea med noko attåt. Stikk innom for en brunsj når du er på shopping, eller tilbring hele dagen i våre komfortable stoler hvis du trenger et avbrekk fra lørdagsmaset. Vi står klare til å ta deg imot hele dagen.

 
Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_dekket_bord3.jpg
Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_bord_hovedrom.jpg
Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_sittegruppe.jpg
 
 

Et sted å være

Her får du mat og drikke i smakfulle omgivelser. Uansett om du kommer alene, med en du har kjær eller med hele gjengen så har vi plass til deg og ditt selskap. Vi ønsker også større grupper velkommen, og kan arrangere selskap for inntil 430 personer i våre lokaler. 

Dedikert kjøkkenteam

Kjøkkenet består av et dyktig kokketeam med mange års erfaring, som lager internasjonale matretter med en egen nordisk vri. Les mer om restauranten.

Etter maten fortsetter kvelden i en av våre barer; terrassebaren i 2. etasje, cocktailbaren i 1. etasje eller scenen Inkognito i underetasjen. Du er også velkommen til å bli sittende i restaurantens vinbar hvis du ønsker det. På sommertid er terrassen i 2. etasje åpen for å nyte svale sommerkvelder og det yrende utelivet rundt Solli Plass.

Hver av våre 4 barer er unike, og har ulikt utvalg med sesongbaserte menyer. Her kan du velge blant mange cocktails – både signatur og de “vanlige” – et stort vinkart og en innholdsrik matmeny.

 
 
afternoon-tea-6.jpg
torsk-terrasse-3.jpg
skalldyrsplateau-restaurant.jpg