HELGEBRUNSJ

I helgene serverer vi brunsj fra kl. 11.00-16.00 (17.00 på søndager). Vi ønsker å tilby en fristende helgemeny med gode smakskombinasjoner som faller i smak. Dagen starter med et skikkelig brunsjmåltid som kan nytes av alle og enhver, uansett om man vil samle vennegjengen eller få et lite avbrekk på en travel formiddag. Brunsj er en kombinasjon av ordene breakfast og lunsj, og er et populært måltid blant Oslos beboere. Spesielt i helgene, når man har god tid til å prate og nyte god mat og drikke.

 
Bygdøy Allé 3 Helgebrunsj_restaurant_dagtid.jpg
 

VÅR BRUNSJMENY


ØSTERS NATURELLE
m. mignonette
Bløtdyr, sulfitt

Fine de claire 45,- per stykk
Tsarskaya 65,- per stykk



STEAK SANDWICH 210,-

Entrecôte, karamelisert løk-krem, dijonmajones
Gluten (hvete), melk, kjøtt, sennep, sulfitt, egg


EGGS ROYAL 160,-
Røkt laks, hollandaise, løyrom
Melk, egg, fisk, gluten hvete, gluten rug, sulfitt

AVOCADO-TOAST 150,-
Bakt tomat, paprika-aioli, quinoa
Egg, gluten (hvete), sennep, sulfitt



BA3 BOWL 165,-

Ørret ceviche, grønnkål, kikerter, quinoa
Melk, fisk, sennep, gluten hvete, gluten rug, sulfitt



GRESSKARSUPPE 145,-

Andeconfit, potetchips, estragon
Melk, gluten hvete, gluten rug, sulfitt

HAMBURGER 230,-
Iberico, comtè, tomatchutney
Melk, gluten hvete, egg, sulfitt

SPEKEMAT
Coppa di parma (80g) 85,-
Spianata Romana (80g) 80,-
Parmaskinke (80g) 110,-
Sulfitt



BOKHVETE PANNEKAKE 135,-
Skogsbær, honning, mandler
Melk, egg, gluten hvete, gluten bygg, mandler



EPLEKAKE 135,-
Vaniljeis, karamellfudge, pekannøtter
Melk, gluten hvete, egg, pekannøtter, sulfitt


SITRONTERTE 135,-
Lemon curd, marengs, blåbær
Melk, gluten hvete, egg