MIDDAGSMENY

 

Internasjonal mat med nordisk twist

Helaften får en helt ny betydning på Bygdøy Allé 3. Her kan man tilbringe hele kvelden under samme tak. Kvelden starter gjerne med en aperitiff i baren, før selskapet setter seg til bords i restauranten for å nyte en smaksrik treretter. Restauranten har en innholdsrik vinbar med passende viner som er håndplukket av husets sommelierer. Til sammen har vi 7 av dem på huset for å sikre god kvalitet i alle ledd. Spør kveldens servitør om vintips til maten for å gjøre smaksopplevelsen fullkommen. 

På kjøkkenet har vi kjøkkensjef Andreas Eliassen som har erfaring fra blant annet den tidligere Michelinrestauranten Le Canard. Med Andreas på laget har vi fått et spennende og unikt kjøkkenteam som lager klassiske retter med en egen twist. Velg mellom flere spennende retter på vår à la carte-meny, eller velg kveldens 3-retters meny som kan variere fra dag til dag. Det er to ting som er viktige på vårt kjøkken; kvalitet og gode råvarer.

 
Bygdøy_Alle_3_middag_i_restauranten.jpg
 

FORRETTER


ØSTERS

Med mignonette eller champagne-skum
Bløtdyr, sulfitt

Fine de claire 45,- per stykk
Tsarskaya 65,- per stykk

MARINERT KVEITE 165,-
Vintereple, dill gremolata, pepperrot
Fisk, sennep, hasselnøtter, sulfitt

GULROT & GEITOST 145,-
Tindved, nøtter, brunet smør
Melk, valnøtter, sulfitt

SPEKEMAT
Coppa di parma (80g) 85,-
Spianata Romana (80g) 80,-
Parmaskinke (80g) 110,-
Sulfitt

HJERTESALAT & LØYROM 175,-
Dillmajones, stikkelsbær, rugbrød
Fisk, sennep, egg, gluten rug, sulfitt

GRATINERTE SJØKREPS 235,-
Estragonolje, sotet hvitløk
Skalldyr, melk, gluten hvete

GRESSKARSUPPE 145,-
Andeconfit, potetchips, estragon
Melk, sulfitt, gluten hvete, gluten bygg

 

HOVEDRETTER


HUSETS 3-RETTERS
490,-

Vinmeny:
490,-

Bestilles av hele bordet.

 

SAVOYKÅL & SORT TRØFFEL 270,-
Hollandaise, 60 mnd lagret parmesan, mandler
Melk, egg, mandler, sulfitt

PIGGVAR 310,-
Chorizo-skum, rødbeter, purreløk-aske
Fisk, kjøtt, sulfitt, melk

KVEITE & BLÅSKJELL 295,-
Blåskjellskum, eple, skorsonnerot
Melk, fisk, bløtdyr, sulfitt

TAGLIATELLE & OKSEHALE 275,-
Comté, persille, sopp
Melk, sulfitt, gluten

ENTRECÔTE & JORDSKOKK 340,-
Beinmarg og persille espuma, karamellisert løk
Melk, egg, sennep

+ Sort trøffel 5g 115,-

CONFITERT ANDELÅR 295,-
Ristet foie gras, gresskarpuré, steinsopp
Melk, gluten hvete, egg, sulfitt

Bygdøy_Alle_3_middag_dekket_bord.jpg
Bygdøy_Alle_3_middag_dessert.jpg