SELSKAPSMENY & FINGERMAT

 

selskapsmeny

3-retters
4-retters
5-retters


3-retters meny 595,-

FORRETT

Hjertesalat
Kalix løyrom, stikkelsbær, dill emulsjon og rug
Fisk, sennep, egg, gluten rug, sulfitt

HOVEDRETT

Entrecôte & jordskogg
Beinmarg og persille espuma, karamellisert løk
Melk, egg, sennep

Eller

Kveite & blåskjell
Blåskjellskum, eple, skorsonnerot
Melk, fisk, bløtdyr, sulfitt

D E S S E R T

Bringebærkrem
Lys lakrismarengs, yoghurt-iskrem og laurbær
Melk, egg, gluten hvete

 

Meny 4-retters 695,-

F O R R E T T

Marinert kveite
Norske vinterepler, pepperrot og mandler
Fisk, sennep, mandler, sulfitt

M E L LOMRET T

Grillet gulrot
frossen geitost «snø», tindved
Melk, valnøtter, sulfitt

HOV E D R E T T

Entrecôte
løkvariasjon, luftig beinmarg, urte espuma og jordskokk
Melk, egg, sennep

Eller

Kveite & blåskjell
Blåskjellskum, eple, skorsonnerot
Melk, fisk, bløtdyr, sulfitt

D E S S E R T

Bringebærkrem
Lys lakrismarengs, yoghurt-iskrem og laurbær
Melk, egg, gluten hvete

 

5-retters meny 795,-

F O R R E T T

Hjertesalat
Kalix løyrom, stikkelsbær, dill emulsjon og rug
Fisk, sennep, egg, gluten rug, sulfitt

M E L LOMRET T

Marinert kveite
norske vinterepler, pepperrot, mandler
Fisk, sennep, mandler, sulfitt

HOV E D R E T T

Andeconfit
Gresskar, steinsopp, foie gras
Melk, egg, gluten hvete, sulfitt

Ostefat
Assorterte oster
Alle allergener

D E S S E R T

Bringebærkrem
Lys lakrismarengs, yoghurt-iskrem og laurbær
Melk, egg, gluten hvete

 
 

Endring av antall gjester må skje senest 12 timer før ankomst, ellers belastes selskapet for maten. Kansellering av bord må skje senest 36 timer før ankomst, ellers belastes selskapet 500,- p.p.  Eventuelle allergier sendes til oss senest 2 dager i forveien sammen med menyvalg. Ønsker selskapet å betale med faktura, ta kontakt på forhånd: booking@ba3.no 

 

fingermat 550,-

Ved selskap over 30 personer

Coppa de parma
Spianata Romana
Parmaskinke
Saltbakt rødbet, geitost, bringebærgelé
Potetchips, eddikpulver, Green goddess-dressing, løyrom
Soppkrokett, 60 mnd lagret parmesan
Kjeks med ørret tartar, pepperrot, dill emulsjon
Ristet brød med Manchego, trøffelhonning, aprikossyltetøy
Terte med tindved
Mini Sarah Bernard