SELSKAPSMENY & FINGERMAT

 

Selskapsmeny

3-retters
4-retters
5-retters
Fingermat

 

3 retters


Velg mellom en av de to 3-retters menyene under.

 

FORRET T
TARTAR AV OKSE
Parmesanchips, estragon, knust potet
Egg, melk, soya, sulfitt

HOVEDRET T
SKREI MED BLÅSKJELLSKUM
Saltbakt selleri, petit pois
Melk

DESSERT
SJOKOLADEDRØM
Gluten hvete, egg, melk, spor av nøtter

FORRET T
ØRRET & LØYROM
Potet espuma
Fisk, melk, gluten rug

HOVEDRET T
INDREFILET AV OKSE
Parmesanrøsti, persillesmør, karamellisert løk.
Melk

DESSERT
SJOKOLADEDRØM
Gluten hvete, egg, melk, spor av nøtter

 

4 retters


FORRET T
ØRRET & LØYROM
Potet espuma
Fisk, melk, gluten rug

HOVEDRET T
INDREFILET AV OKSE
Parmesanrøsti, persillesmør, karamellisert løk
Melk

OST
OSTETALLERKEN
Trøffelhonning, chutney
Gluten hvete, melk, spor av nøtter

DESSERT
SJOKOLADEDRØM
Gluten hvete, egg, melk, spor av nøtter

 

5 retters


ØRRET & LØYROM
Potet espuma
Fisk, melk, gluten rug

TARTAR AV OKSE
Parmesanchips, estragon, knust potet
Egg, melk, soya, sulfitt

SKREI MED BLÅSKJELLSKUM
Saltbakt selleri, petit pois
Fisk, skalldyr, melk, gluten hvete

OSTETALLERKEN
Trøffelhonning, chutney
Gluten hvete, melk, spor av nøtter

SJOKOLADEDRØM
Gluten hvete, egg, melk, spor av nøtter

 
 

Til informasjon
Endring av antall gjester må skje senest 12t før ankomst, samt kanselering av bord må skje senest 36t før ankomst, ellers belastes selskapet 500,- p.p. Eventuelle allergier sendes til oss senest 2 dager i forveien sammen med menyvalg. Ønsker selskapet at betale med faktura, ta kontakt på forhånd på: booking@ba3.no På selskaper over 7 personer er det en felles regning. Vi gjør oppmerksom på att vi er en kontantfri bedrift.

 

Fingermat 550,-

Ved selskap over 30 personer

Coppa de parma
Spianata Romana
Parmaskinke
Saltbakt rødbet, geitost, bringebærgelé
Potetchips, eddikpulver, Green goddess-dressing, løyrom
Soppkrokett, 60 mnd lagret parmesan
Kjeks med ørret tartar, pepperrot, dill emulsjon
Ristet brød med Manchego, trøffelhonning, aprikossyltetøy
Terte med tindved
Mini Sarah Bernard