RESTAURANTEN

Kvalitet og gode råvarer

I Bygdøy Allé 3 henter vi inspirasjon fra hele verden når vi setter sammen vår meny av klassiske matretter med vår egen nordiske tolkning. Kjøkkensjefen Sako Safarian har jobbet på flere restauranter i Sverige, Frankrike og Norge. Han har samlet mye verdifull erfaring fra disse stedene som han tar med seg når han skaper nye retter. Sako er opptatt av kortreist mat, og bruker som regel sesongaktuelle råvarer – helst fra Norge – for å få frem de beste smakene. Med seg i teamet har han assisterende kjøkkensjef Zebastian, og sammen får de utfolde seg og være kreative med matrettene vi tilbyr.

 
 
 
Bygdøy_Alle_3_vår_restaurant.jpg
 
 

All mat lages på huset

For oss er det viktig at alle rettene våre blir laget på huset. Dermed sikrer vi at det som kommer ut fra kjøkkenet er av høy kvalitet. Kokketeamet er nøye sammensatt, og har lang erfaring innen restaurantbransjen. Vi har også en egen pastry-kokk, som står for alle søtsaker og dessertmenyen gjennom hele dagen.

Reserver et Chambré

I tilknytning til restauranten finner du avdelingen Skillebekk – et Chambré som kan reserveres til inntil 10 personer. Kontakt oss hvis du ønsker å reservere bord til ditt selskap.

Kjøkkenets åpningstider
Lunsj Tirsdag – Fredag: 11.00 - 15.00
Middag Tirsdag – Lørdag: 16.00 - 22.00
Afternoon Tea Fredag – Søndag: 14.00 - 17.00
Brunsj: Lørdag – Søndag; 11.00 - 16.00