SELSKAP

 

Private selskap

Bursdag? Ny jobb? Forlovelse? Det finnes utallige hendelser som man ønsker å feire, og vi tilbyr naturligvis både små og store rom til alle slags markeringer og private selskaper. Se romoversikt lenger ned på siden. Uansett om det er et stort eller lite selskap, så kan vi legge opp til en minnerik feiring som vil bli husket i lang tid.

Tusen takk til hele teamet som stod på og gjorde gårsdagens feiring helt perfekt. Maten var fantastisk og alt gikk på skinner!
— Gjest som feiret 40-årslag

Du kan fritt velge fra vår selskapsmeny med både tapasretter, fingermat og flere retters selskapsmeny. Vil du ha noe annet enn dette, er det bare å ta kontakt med oss så finner vi en løsning. Vi er fleksible, og ønsker å gjøre alt for at du skal få den kvelden du ser for deg.

Vi tilpasser opplegget slik du vil ha det, og vårt dyktige personale er tilgjengelig hele tiden for deg og dine gjester – som for eksempel for å fylle på med isvann, servere mat, rydde og klargjøre til dansegulv og andre ting dere måtte ønske. 

Kontakt oss i dag for mer informasjon.

 

 Konferanse og møterom

Ønsker du å leie et av våre rom til lunsjmøter eller konferanse? Vi tilbyr konferanselokaler og møterom i ulike størrelser.