VELKOMMEN TIL BA3
“DER SMAKER, STEMNING &
OPPLEVELSER MØTES”
Hos BA3 på Frogner inviterer vi deg til et avbrekk fra byens hektiske puls.
Vårt kjøkken byr på en spennende fusion av japanske og latinamerikanske småretter, laget for å deles og nytes i godt selskap.
Med restaurant, fire barer, takterrasse og klubb fordelt over tre etasjer, er BA3 stedet for alt fra middag og cocktails til firmafest, julebord, bursdag eller en helaften med dans.
Våre signaturcocktails, DJ-er fire kvelder i uken og unike atmosfære gjør BA3 til en av Oslos mest populære restauranter og utesteder.
BA3 er stedet der mat, drikke, musikk og gode øyeblikk smelter sammen – enten du vil nyte et måltid på Frogner eller danse til langt på natt.
Velkommen til BA3 – restaurant, bar og nattklubb i hjertet av Frogner.
RESTAURANT
Japansk kjøkken & livlige smaker
fra Sør-Amerika
Hos BA3 deler Chef Rojas og teamet sin lidenskap for mat ved å blande de delikate smakene fra japansk kjøkken med de livlige smakene fra Sør-Amerika.
Fusjon & tradisjon
BA3-menyen kombinerer på mesterlig vis delikate japanske teknikker som sashimi og gyoza med kraftige sør-amerikanske ingredienser som chilipepper og tropiske frukter.
Hver rett ærer tradisjonen samtidig som den byr på spennende, friske smaker.Sharing is caring
Menyen hos BA3 er laget for å deles, og inviterer deg til å nyte hver rett sammen med venner, kollegaer og familie.
- SE MENY -
BAR
En total opplevelse
I tillegg til vår eksepsjonelle mat, byr vi på BA3 på en oppslukende opplevelse for våre gjester. Den elegante utformingen av både restaurant & bar området skaper en varm og innbydende atmosfære.
Vi har også en stor lidenskap for cocktails, og på menyen finner du våre signatur cocktails, gin-tails og mange andre klassiske drinker. I tillegg har vi et bredt utvalg av bobler og vin for hver anledning.
Her kan du nyte et glass i baren eller booke bord til lystige lag på kvelden.
- VINKART | BARMENY | LES MER -
HISTORIE
En matkultur ble født i 1899 etter japansk migrasjon til forskjellige land i Sør-Amerika.
Japanske immigranter begynte å kombinere sine tradisjonelle teknikker med lokale ingredienser, spesielt fisk, chili og sitrus.
Denne unike fusjonen utviklet seg til en globalt anerkjent kulinarisk stil som kombinerer japansk presisjon med livlige
latinamerikanske smaker, og skaper innovative retter som æres begge tradisjonene.