RESTAURANT

Henter inspirasjon fra hele verden

I Bygdøy Allé 3 henter vi inspirasjon fra hele verden når vi setter sammen vår meny av klassiske matretter med vår egen nordiske tolkning. Å hoppe etter Wirkola er ingen enkel sak, og selv om vi ikke har samme type konsept som Bagatelle som var i disse lokalene tidligere, vet vi at det er endel forventninger knyttet til maten vi lager.

Vi fokuserer først og fremst på å få frem et godt og velsmakende produkt, og lager mat vi selv kunne tenkt oss å spise. Derfor henter vi inspirasjon fra all verdens land og kjøkken og lager vår egen vri. Vi liker fornøyde kuer fra Jæren og glade ender fra Holte gård, og har troen på å bruke norske og nordiske råvarer så langt det lar seg gjøre.

Kjøkkensjef med internasjonal erfaring

Kjøkkensjefen Sako Safarian er svensk, og har jobbet på flere restauranter i Sverige, Frankrike og Norge. Han har samlet verdifull erfaring fra disse stedene som han tar med seg når han skaper nye retter – inspirert av alle land. Sako er opptatt av kortreist mat, og bruker som regel sesongaktuelle råvarer – helst fra Norge – for å få frem de beste smakene.

 
 
 
restaurant-afternoon-tea-bygdoy-alle-3.jpg
restaurant-frogner-dessert-bygdoy-alle-3.jpg
restaurant-frogner-torsk-bygdoy-alle-3.jpg
restaurant-frogner-skalldyr-bygdoy-alle-3.jpg
 
 
 

All mat lages på huset

For oss er det viktig at alle rettene våre blir laget på huset. Dermed sikrer vi at det som kommer ut fra kjøkkenet er av høy kvalitet. Kokketeamet er nøye sammensatt, og har lang erfaring innen restaurantbransjen.

Lørdagsbrunsj og Afternoon Tea

Vi elsker lørdager og det pulserende livet i Frogners gater! Derfor åpner vi dørene kl. 12. slik at du kan komme og nyte en deilig lørdagsbrunsj eller en ekte britisk Afternoon Tea hos oss. Velkommen inn og nyt lørdagen i en lun og varm atmosfære.

Chambré separée

I tilknytning til restauranten finner du avdelingen Skillebekk – et Chambré som kan reserveres til inntil 10 personer. I tillegg er det mulig å reservere egne avdelinger og rom – chambré separée – til lukket selskap/arrangement. Kontakt oss hvis du ønsker å reservere bord til ditt selskap.

Kjøkkenets åpningstider
Middag: tirsdag-lørdag kl. 16.00 - 22.00
Afternoon Tea: lørdag kl. 12.00 - 16.00
Lørdagsbrunsj: lørdag kl. 12.00 - 16.00